Mehevät mätileivät
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 16 Maalahden Limppu -leipäviipale
- 200 g smetana
- 1 punasipuli
- mustapippurirouhe
- tuore tilli
- 100 g kirjolohenmäti
Koristeluun:
- tuore tilli
Mehevät mätileivät sopivat erinomaisesti illanistujaisiin tai pieneksi suupalaksi kaikenlaisiin juhliin. Mehevä Maalahden Limppu säilyttää mehevyytensä, vaikka joutuisi odottelemaankin tarjoilupöytään pääsyä.
Valmista täyte valmiiksi, leikkaa leivät suupaloiksi ja lusikoi päälle täyte.
Mehevät mätileivät
16 annospalaa
8 viipaletta Maalahden Limppua
200 g smetanaa
1 pieni punasipuli
mustapippuria myllystä
muutama varsi tilliä
100 g kirjolohenmätiä
Koristeluun:
tilliä
Leikkaa Maalahden Limppu -viipaleet neljään osaan ja laita tarjoiluvadille.
Sekoita smetanan joukkoon hienonnettu punasipuli ja mustapippuria myllystä. Hienonna tilli ja lisää joukkoon sulatetun ja valutetun mädin kanssa. Sekoita tasaiseksi. Tarkista maku.
Lusikoi täyte leipäpaloille ja koristele tillillä.
Säilytä jääkaapissa kelmulla suojattuna tarjoiluhetkeen asti.