Mehevät mätileivät
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu
Mehevät mätileivät sopivat erinomaisesti illanistujaisiin tai pieneksi suupalaksi kaikenlaisiin juhliin. Mehevä Maalahden Limppu säilyttää mehevyytensä, vaikka joutuisi odottelemaankin tarjoilupöytään pääsyä. Valmista täyte valmiiksi, leikkaa leivät suupaloiksi ja lusikoi päälle täyte.
Advertising information
Ainekset
16 annosta
- 16 Maalahden Limppu -leipäviipaletta
- 200 g smetanaa
- 1 punasipuli
- mustapippurirouhetta myllystä
- tuoretta tilliä
- 100 g kirjolohen mätiä
Koristeluun:
- tuoretta tilliä
Valmistusohje
- Leikkaa Maalahden Limppu -viipaleet neljään osaan ja laita tarjoiluvadille.
- Sekoita smetanan joukkoon hienonnettu punasipuli ja mustapippuria myllystä.
- Hienonna tilli ja lisää joukkoon sulatetun ja valutetun mädin kanssa. Sekoita tasaiseksi.
- Tarkista maku.
- Lusikoi täyte leipäpaloille ja koristele tillillä.
- Säilytä jääkaapissa kelmulla suojattuna tarjoiluhetkeen asti.
- Tarjoa mehevät mätileivät vaikka ystävien seurassa.