Haukisuupalat
- 5 min Työaika
- 5 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu
Maalahden Limpusta valmistat ihanat herkkuleivät vaikka yllätysvieraille. Juhlahetkiin voit puolittaa leivät, jotta saat näppärästi paketillisesta reilun määrän maistuvia suupaloja. Hyödynnä erilaisia säilykekaloja, kuten särkeä, silakkaa, muikkua ja silliä. Voit halutessasi maustaa smetanaa tuoreella tillillä, punasipulilla tai vaikka pienellä määrällä raastettua piparjuurta.
Katso lisää Maalahden Limppu -reseptejäAdvertising information
Video: Haukisuupalat
Ainekset
8 annosta
- 4 Maalahden Limppu -leipäviipaletta
- 3 rkl smetanaa
- 8-16 pientä palaa pikkelöityä haukea ja punasipulia TAI
- 8-16 pientä palaa muuta säilykekalaa
- 1 ½ dl tilliä
Valmistusohje
- Leikkaa Maalahden Limppu leipäviipaleet puoliksi ja laita jokaisen päälle nokare smetanaa.
- Nosta päälle pikkelöityä haukea ja punasipulia.
- Koristele leivät tillillä.