Lakritsituulihatut
- 15 min Työaika
- 60 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Juhla-aika lähestyy!
Pienet suupalat ovat parasta juhlatarjottavaa, sillä kun tarjottavaa on reilusti, on mukava päästä maistamaan useita pieniä suupaloja. Tuulihatut voit valmistaa pakastimeen jo hyvissä ajoin ja täyttää pursotinpussilla pursottaen muutama tunti ennen tarjoilua. Samettisen pehmeä Kouvolan Lakritsi Lakritsilevite vie kielen mennessään. Voit tarjota tuulihatut täytettynä tai halutessasi valuttaa lisäksi pinnalle Kouvolan Lakritsi Kinuski-Lakritsi kastiketta, Lakritsi kastiketta tai Vanilja-Lakritsi kastiketta. Laita joukkoon myös pehmoisia Kouvolan Lakritsi Lakritsipaloja ja laita ottimeksi lusikka. Tuulihattujen valmistus on helppoa ja nopeaa! Suurenna ohjetta tarpeen mukaan.
Tästä voit tilata Kouvolan Lakritsi -tuotteita suoraan Kouvolan Lakritsi verkkokaupasta.Advertising information
Ainekset
30-40 annosta
- 1 ½ dl vettä
- 75 g voita TAI
- 75 g margariinia (vaihtoehto)
- 1 ¾ dl vehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
Täyte:
- 1 prk Kouvolan Lakritsi Lakritsilevitettä
Valmistusohje
- Laita vesi kattilaan ja lisää joukkoon voi tai margariini.
- Laita kattila liedelle ja anna sulaa koko ajan sekoittaen.
- Lisää vehnäjauhot yhdellä kertaa ja sekoita kovalla lämmöllä puuhaarukalla, kunnes seoksesta muodostuu pallo. Sammuta levy ja nosta kattila sivuun, jäähdytä hetki.
- Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
- Laita seos pursotinpussiin ja pursota pieniä tasakokoisia nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
- Halkaise tuulihattuihin pieni viilto ja pursota lakritsilevitettä sisään.
- Laita tuulihatut tarjoiluvadille ja valuta halutessasi pinnalle Kouvolan Lakritsi kastikkeita.
- Tarjoa lakritsituulihatut sellaisenaan tai jäätelön kanssa.