Lakritsituorepuuro
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Kouvolan Lakrtisi
Tämä lakritsituorepuuro on uskomattoman herkullista. Se sopii välipalaksi tai vaikka jälkiruoaksi. Helppotekoinen tuorepuuro valmistuu nopeasti. Voit tehdä sen jo edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan herkutteluhetkeä. Mascarponejuusto antaa upean maun puurolle. Voit halutessasi korvata sen jogurtilla tai maitorahkalla.
Advertising information
Ainekset
1-2 annosta
- 125 g mascarponejuustoa
- 1 dl pikakaurahiutaleita
- ripaus Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
- 3 rkl Kouvolan Lakritsi Lakritsikastiketta tai maun mukaan
- 1 banaani
Koristeluun:
- muutama Kouvolan Lakritsi lakritsipala
- 1-2 rkl Kouvolan Lakritsi Lakritsikastiketta
- ripaus Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
Valmistusohje
- Laita mascarponejuusto kulhoon.
- Lisää joukkoon pikakaurahiutaleet, lakritsijauhe ja lakritsikastike.
- Soseuta banaani ja sekoita joukkoon.
- Anna puuron seistä mielellään hetki ennen tarjoilua.
- Jaa puuro pieniin juomalaseihin ja koristele lakritsilla, lakritsikastikkeella ja lakritsijauheella.
- Tarjoa!