Tervanmakuinen päärynä-kaurapaistos
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Kouvolan Lakritsi
Monille tutun omena-kaurapaistoksen voi valmistaa myös päärynöistä. Reseptiä voi tuunailla oman maun mukaan. Pidätkö tervanmakuisista lakumakeisista? Jos, niin kokeile tätä. Nam! Kouvolan Lakritsin makeisia ja kastikkeita löydät hyvin varustelluista marketeista ja Kouvolan Lakritsin verkkokaupasta.
Tilaa ihanaa Kouvolan Lakritsia verkkokaupastaAdvertising information
Ainekset
4-5 annosta
- 5 päärynää
- ½ dl vaahterasiirappia
- 1-2 tl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
- 100 g voita TAI
- 100 g margariinia (vaihtoehto)
- 2-3 dl kaurahiutaleita
- ½ dl sokeria
- ½-1 pussi Kouvolan Lakritsi Tosi Tervanmakuinen lakumakeinen
Valmistusohje
- Puolita päärynät ja poista siemenkodat.
- Leikkaa päärynät viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi. Laita ne uunivuokaan.
- Valuta päälle vaahterasiirappia ja ripottele päälle lakritsijauhetta.
- Sekoita voi tai margariini, kaurahiutaleet, sokeri ja tervanmakuiset lakumakeiset keskenään. Voit paloitella makeisia ensin hieman.
- Levitä muruseos päärynöiden päälle.
- Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.
- Tarjoa seuraksi lakritsi- tai lakritsi-kinuskikastiketta tai vaniljajäätelöä.