Mangorahkapiirakka

  • 30 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Mango-rahkapiirakka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

42 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Kevät ja pääsiäisen aika on rahkapiirakoiden kulta-aikaa. Keväällä värit ruoassa ja leivonnaisissa tuovat iloa lisääntyvän valon kanssa. Mangorahkapiirakka on herkullinen ja helppotekoinen leivonnainen. Nappaa Myllyn Paras makeaan leivontaan tarkoitettu piirakkataikina kaupan pakastealtaasta. Tämän helpompaa ei herkkujen valmistus voi olla!

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 1 Myllyn Paras Pyöreä piirakkataikina makeaan leivontaan, laktoositon
  • 200 g maitorahkaa
  • 2 dl mangososetta
  • 3 kananmunaa
  • ½-¾ dl sokeria
  • 1-2 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
  • muutama marenki
  • syötävä kukka

Valmistusohje

  • Ota piirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön 30-60 minuuttia ennen piirakan paistamista.
  • Painele piirakkataikina pyöreän halkaisijaltaan 24-26 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Esipaista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
  • Sekoita maitorahka, mangosose, kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri keskenään.
  • Kaada seos esipaistetun pohjan päälle ja kypsennä vielä noin 30 minuuttia 200 asteessa, kunnes pinta on hyytynyt.
  • Koristele murustetuilla marengeilla ja syötävällä kukalla.
  • Tarjoa mangorahkapiirakka jäähtyneenä.
Mango-rahkapiirakka

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: