Mangorahkapiirakka
- 30 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8 annosta
- 1 Myllyn Paras Pyöreä piirakkataikina makeaan leivontaan, laktoositon
- 200 g maitorahkaa
- 2 dl mangososetta
- 3 kananmunaa
- ½-¾ dl sokeria
- 1-2 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
- muutama marenki
- syötävä kukka
Valmistusohje
- Ota piirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön 30-60 minuuttia ennen piirakan paistamista.
- Painele piirakkataikina pyöreän halkaisijaltaan 24-26 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Esipaista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
- Sekoita maitorahka, mangosose, kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri keskenään.
- Kaada seos esipaistetun pohjan päälle ja kypsennä vielä noin 30 minuuttia 200 asteessa, kunnes pinta on hyytynyt.
- Koristele murustetuilla marengeilla ja syötävällä kukalla.
- Tarjoa mangorahkapiirakka jäähtyneenä.