Mangorahkapiirakka
- 30 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras
Kevät ja pääsiäisen aika on rahkapiirakoiden kulta-aikaa. Keväällä värit ruoassa ja leivonnaisissa tuovat iloa lisääntyvän valon kanssa. Mangorahkapiirakka on herkullinen ja helppotekoinen leivonnainen. Nappaa Myllyn Paras makeaan leivontaan tarkoitettu piirakkataikina kaupan pakastealtaasta. Tämän helpompaa ei herkkujen valmistus voi olla!
Advertising information
Ainekset
8 annosta
- 1 Myllyn Paras Pyöreä piirakkataikina makeaan leivontaan, laktoositon
- 200 g maitorahkaa
- 2 dl mangososetta
- 3 kananmunaa
- ½-¾ dl sokeria
- 1-2 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
- muutama marenki
- syötävä kukka
Valmistusohje
- Ota piirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön 30-60 minuuttia ennen piirakan paistamista.
- Painele piirakkataikina pyöreän halkaisijaltaan 24-26 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Esipaista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
- Sekoita maitorahka, mangosose, kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri keskenään.
- Kaada seos esipaistetun pohjan päälle ja kypsennä vielä noin 30 minuuttia 200 asteessa, kunnes pinta on hyytynyt.
- Koristele murustetuilla marengeilla ja syötävällä kukalla.
- Tarjoa mangorahkapiirakka jäähtyneenä.
