Mangorahkapiirakka

  • 30 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Mango-rahkapiirakka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

58 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Mangorahkapiirakka on herkullinen ja helppotekoinen leivonnainen. Kevät ja pääsiäisen aika on rahkapiirakoiden kulta-aikaa. Keväällä värit ruoassa ja leivonnaisissa tuovat iloa lisääntyvän valon kanssa. Tämän helpompaa ei herkkujen valmistus voi olla!

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 1 Myllyn Paras Pyöreä piirakkataikina makeaan leivontaan, laktoositon
  • 200 g maitorahkaa
  • 2 dl mangososetta
  • 3 kananmunaa
  • ½-¾ dl sokeria
  • 1-2 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
  • muutama marenki
  • syötävä kukka

Valmistusohje

  • Ota piirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön 30-60 minuuttia ennen piirakan paistamista.
  • Painele piirakkataikina pyöreän halkaisijaltaan 24-26 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Esipaista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
  • Sekoita maitorahka, mangosose, kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri keskenään.
  • Kaada seos esipaistetun pohjan päälle ja kypsennä vielä noin 30 minuuttia 200 asteessa, kunnes pinta on hyytynyt.
  • Koristele murustetuilla marengeilla ja syötävällä kukalla.
  • Tarjoa mangorahkapiirakka jäähtyneenä.
Mango-rahkapiirakka

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä