Helpot gluteenittomat mokkapalat

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Gluteenittomat mokkapalat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

299 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Semper logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Helpot mokkapalat kuuluvat herkkuleivonnaisten ikisuosikkeihin. Niitä rakastavat lapset ja aikuiset. Gluteenittomalla jauhoseoksella leivotut mokkapalat ovat upean kuohkeita.
Ohjeesta tulee uunipellillinen.

Advertising information

Mokkapalat

Mokkapalat on klassikko

Tässä alkuperäinen mokkapala -resepti.

Mokkapalat

Ainekset

25 annosta
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 4 dl Semper FIN MIX jauhoseosta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl rypsiöljyä
  • tai voita
  • tai margariinia
  • 1 ½ dl maitoa
  • ¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
Kuorrutus
  • 5-6 dl tomusokeria
  • 2 rkl sulatettua voita
  • tai margariinia
  • 2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 4-5 rkl vahvaa kahvia
  • pinnalle nonparelleja tai strösseleitä (tarkista gluteenittomuus)

Valmistusohje

  • Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikinaan yhdessä rypsiöljyn tai sulatetun voin tai margariinin ja maidon kanssa.
  • Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
  • Mittaa kulhoon tomusokeri, sulatettu voi tai margariini, sokeroimaton kaakaojauhe ja vahva kahvijuoma.
  • Sekoita tasaiseksi tahnaksi vispilällä ja levitä lämpimän torttulevyn päälle nuolijaa apuna käyttäen.
  • Ripottele pinnalle halutessasi nonparelleja tai strösseleitä.
  • Tarjoa gluteenittomat mokkapalat.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä