Gluteenittomat riisisuklaat

  • 20 min Työaika
  • 2 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Semper logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 125 g kookosrasva
  • (vaihtoehto) kookosöljy
  • 2 dl kaakaotomusokeri
  • 2 rkl kaakaojauhe
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 8 dl Semper Gluteeniton Crispy rice riisimuro

Gluteenittomat riisisuklaat ovat ihania herkkupaloja arjen juhlahetkiin.

Gluteenittomat riisisuklaat

125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl kaakaotomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
8 dl Semper Gluteenittomia Crispy rice riisimuroja

Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa.
Nosta pois liedeltä.
Lisää kaakaotomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri sekoittaen.
Lisää Semper Gluteenittomat Crispy rice riisimurot ja sekoita tasaiseksi.
Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.
Laita jääkaappiin jähmettymään.

Vinkki!
Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: