Gluteeniton savulohi-pastasalaatti

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
gluteeniton savulohipastasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

20 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Semper logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Semper

Gluteeniton savulohi-pastasalaatti sopii erinomaisesti jokaiseen vuodenaikaan. Salaatti sopii niin illallispöytään kuin lounaaksi työhön. Se valmistuu helposti ja nopeasti. Voit halutessasi korvata savulohen vaikka tonnikalalalla.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 ½ l vettä
  • ½ tl suolaa
  • 250 g Semper Penne Tricolore, gluteeniton TAI
  • 250 g Semper Sedan, gluteeniton TAI
  • 250 g Semper Fusilli, gluteeniton (vaihtoehto)
  • 250 g pakastemaissia
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1-2 punasipulia
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 500-800 g lämminsavustettua lohta
  • ½-1 ruukku tuoretta tilliä

Valmistusohje

  • Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
  • Lisää suola ja Semper gluteeniton pasta.
  • Anna kiehua noin 7-8 minuuttia, kunnes pasta on sopivan kypsää. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Sulata halutessasi pakastemaissi. Laita maissi kulhoon.
  • Puolita kirsikkatomaatit ja lisää joukkoon.
  • Paloittele kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi.
  • Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi tai hienonna se.
  • Lisää punasipuli kulhoon ja sekoita joukkoon öljy ja balsamiviinietikka. Anna maustua hetki.
  • Putsaa lämminsavulohi ja paloittele se.
  • Hienonna tilli.
  • Sekoita kaikki ainekset pastan joukkoon ja tarkista maku.
  • Lisää tarvittaessa joukkoon hieman balsamiviinietikkaa.
  • Laita gluteeniton savulohi-pastasalaatti tarjolle.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä