Dallaspullat

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Dallaspullat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

40 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras

Dallaspullat vievät kielen mennessään. Ihanan pehmoiset ja vaniljaiset pullat maistuvat kuuman kaakaon kanssa.

Advertising information

Ainekset

20 annosta
  • 5 dl maitoa
  • 50 g hiivaa
  • 1 rkl kardemummaa
  • 2 dl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 13-15 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkeita Vehnäjauhoja
  • 200 g voita TAI
  • 200 g margariinia (vaihtoehto)
Täyte:
  • 250 g maitorahkaa
  • 150 g voita
  • 1½ dl sokeria
  • 1 dl vaniljakastikejauhetta TAI
  • 1 dl vaniljakreemijauhetta (vaihtoehto)
  • 1-2 tl vaniljasokeria
Voiteluun:
  • 1 kananmuna

Valmistusohje

  • Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva.
  • Lisää kardemumma, sokeri, suola ja puolikarkeat vehnäjauhot alustaen.
  • Vaivaa lopuksi taikinaan sulatettu voi tai margariini.
  • Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa liinan alla kaksinkertaiseksi.
  • Valmista sillä välin täyte.
  • Vatkaa maitorahkan joukkoon voi tai margariini, sokeri, vaniljakastikejauhe tai vaniljakreemi, sekä vaniljasokeri.
  • Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja jaa kahteen osaan. Kaulitse osat ohueksi levyksi.
  • Levitä vaniljaseos levyille ja kääri levyt rulliksi.
  • Leikkaa tasakokoisia viipaleita ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai paperisiin paistovuokiin.
  • Kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin 15 minuuttia.
  • Voitele kananmunalla.
  • Paista dallaspullat uunissa 225-asteessa 12-15 minuuttia.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä