Gluteeniton pannuleipä

  • 5 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

24 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Semper logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 3 dl vesi
  • 25 g hiiva
  • ½ tl suola
  • 5 dl Semper GrovMix jauhoseos
  • ½ dl öljy
  • 100 g mozzarellaraaste

Pannulla valmistettava leipä on erittäin helppotekoinen ja gluteenittomanakin saat siitä upean kuohkean ja pehmoisen.

Gluteeniton pannuleipä
noin 12 annospalaa

3 dl vettä
25 g hiivaa
½ tl suolaa
5 dl Semper Grov mix -gluteenitonta jauhoseosta
½ dl öljyä
100 g mozzarellaraastetta

Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja murenna joukkoon hiiva. Anna hiivan liueta joukkoon.
Lisää suola ja Semper Grov mix -gluteeniton jauhoseos, sekä öljy nopeasti sekoittaen.
Sekoita lopuksi joukkoon mozzarellaraaste.
Painele taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, jonka mitat on noin 25×30 cm.
Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla kaksinkertaiseksi.
Kypsennä 200 -asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes leipä on kauniin värinen.
Leikkaa annospaloiksi ja nauti.
Vinkki! Pakasta ylimääräiset leipäpalat myöhempää käyttöä varten.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: