Munakas

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Munakas
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

41 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Munakas on näppärä pikkusuolainen, jonka voit valmista täytteiden kanssa tai ilman. Helppoa, nopeaa ja edullista.

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl vettä
  • ½ tl suolaa
Pannulle:
  • 1 rkl rypsiöljyä TAI
  • nokare voita

Valmistusohje

  • Riko kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon vesi ja suola. Sekoita.
  • Kuumenna öljy tai voinokare pannulla ja kaada munakasmassa kuumalle pannulle.
  • Työnnä lastalla reunoilta keskelle, kunnes massa alkaa hyytyä. Tiputa hieman lämpötilaa ja munakkaan kypsyä rauhassa.
  • Valuta munakas lautaselle kaksinkerroin.
  • Tuunaa! Korvaa vesi kermalla tai maustetulla kermalla. Lisää hyytyvän munakkaan päälle juustoraastetta, juustoviipaleita, homejuustoa tai fetajuustoa. Voit pasitaa pannulla myös esimerkiksi sipulia, nakkipaloja, kinkkua tai jauhelihaa ja kaataa sitten munakasmassan päälle.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä