Dippilautanen ja kurkkukastike
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- 2 viipaletta ruisleipää TAI
- 2 saaristolaislimppua (vaihtoehto)
- 350 g smetanaa
- 200 g yrttituorejuustoa
- 2-3 rkl hienonnettua tilliä
- maun mukaan yrttimaustetta
- 4 rkl Herkkumaa Kurkkukuutioita
Lisäksi:
- 4-6 porkkanaa
- 1-2 punaista paprikaa
- 1 kurkku
- 400 g goudajuustoa
- 1 pkt juustotikkuja tai muita suolakeksejä
Valmistusohje
- Leikkaa leipäviipaleet pieneksi muruksi tai jauha tehosekoittimella.
- Paahda murua kuumalla pannulla hetki koko ajan käännellen.
- Laita kulhoon smetana, yrttituorejuusto, tilli, yrttimausteet ja kurkkukuutiot.
- Sekoita keskenään ja tarkista maku.
- Leikkaa porkkanat, paprika, kurkku ja juusto tikunmallisiksi paloiksi ja asettele tarjoiluvadille juustotikkujen kanssa.
- Laita seuraksi dippikastiketta ja nauti hyvässä seurassa!