KING Konjac -sushit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Yesdeli.fi
Joko olet kuullut King Konjac susheista?
Nerokkaat Konjac-sushipohjat myydään 15 kappaleen pakkauksissa ja ne säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa noin 10 päivää. Voit siis valmistaa ihanat herkkupalat helposti hiilihydraatittomista sushipohjista, jotka on valmistettu konjakjyvästä, vedestä ja kaurakuidusta. Yhdessä pohjassa on vain kaksi kilokaloria. Täytevaihtoehdot on laskettu15 King Konjac-sushipohjalle.
Käytä koristelussa ja täytteissä mielikuvitustasi. Millaiset täytteet ovat omia lempitäytteitäsi?
Advertising information
Palkittu
SIAL Paris, maailman arvostetuin ja suurin elintarvikealan messutapahtuma, on myöntänyt KING Konjac Zero-Carb Sushi Base -tuotteelle SIAL INNOVATION AWARD 2024 -pääsarjan palkinnon. Kilpailun tuomaristoon kuuluu huipputason johtajia, ruoka-alan asiantuntijoita ja teknologiavaikuttajia, ja sitä pidetään alan merkittävimpänä tapahtumana.
Pariisissa KING Konjac päihitti yli 2 860 osallistujaa 54 maasta ja voitti tämän kansainvälisesti erittäin arvostetun palkinnon. Tämä saavutus tuo KING Konjacille maailmanlaajuista näkyvyyttä ja avaa uskomattomia mahdollisuuksia.
Ainekset
- 1 rasia
Tonnikalatäyte:
- 1 prk tonnikalapaloja valutettuna
- 4-6 rkl majoneesia
Koristeluun:
- majoneesia
- hienonnettua korianteria
- seesaminsiemeniä
Valmistusohje
- Valmista tonnikalatäyte.
- Laita valutettu tonnikala kulhoon ja lisää joukkoon susheille tarkoitettua majoneesia.
- Pursotettava majoneesi on kätevä myös koristeluun pullon pienen suuaukon vuoksi.
- Sekoita ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi ja pursota ne King Konjac -sushipohjien päälle.
- Laita koristeeksi hieman majoneesia, hienonnettua korianteria ja seesaminsiemeniä.
Ainekset
Raputäyte:
- 15 nokaretta wasabia
- 15 jättiravun pyrstöä
Valmistusohje
- Valmista raputäyte.
- Laita nokare wasabia jokaisen King Konjac -sushipohjan päälle.
- Poista jättiravuista pyrstöt ja leikkaa ravut auki, jolloin niistä tulee suorakaiteen mallisia. Poista tarvittaessa suolta.
- Laita rapu wasabitahnan päälle.
Ainekset
Lohitäyte:
- noin 200 g hiillostettua lohta TAI
- noin 200 g loimulohta (vaihtoehto)
Koristeluun:
- teriyakikastiketta
Lisäksi:
- sushi-inkivääriä valutettuna
- wasabia
- soijakastiketta
Valmistusohje
- Valmista lohitäyte.
- Laita hiillostettua lohta tai loimulohta pienet nokareet King Konjac -sushipohjien päälle ja valuta pinnalle hieman teriyakikastiketta.