Lämpimät sämpylärinkelit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 Keski Samin Sämpylärinkeleitä, porkkana
- 4-6 rkl tapenadea TAI
- 4-6 rkl salsaa (vaihtoehto) TAI
- 4-6 rkl pestoa (vaihtoehto)
- 4-8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua tai
- pepperonia
- 8-10 kpl miniluumutomaatteja TAI
- 2-3 aurinkokuivattuja tomaatteja TAI
- jalapenoja (vaihtoehto)
- mozzarellajuustoa tai muuta juustoa
- basilikaa
Valmistusohje
- Halkaise sämpylärinkelit. Voitele leikkauspinta tapenadella, salsalla tai pestolla.
- Laita täytteeksi ilmakuivattua kinkkua tai pepperonia, miniluumutomaattia, aurinkokuivattua tomaattia tai jalapenoa.
- Laita päälle mozzarellajuustoa tai muuta juustoa ja halutessasi basilikaa.
- Laita kansi päälle ja paahda voileipägrillissä tai 200 asteisessa uunissa, kunnes pinta saa hieman väriä.
- Tarjoa!