Lämpimät sämpylärinkelit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
lämpimät sämpylärinkelit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Keski

Lämpimät sämpylärinkelit maistuvat vaikka illanistujaisissa tai iltapalana. Täytteitä voit varioida vapaasti oman maun mukaan. Voit laittaa tarjolle myös erilaisia täytevaihtoehtoja ja antaa herkuttelijoiden täyttää omat rinkelit omilla lempitäytteillä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 Keski Samin Sämpylärinkeleitä, porkkana
  • 4-6 rkl tapenadea TAI
  • 4-6 rkl salsaa (vaihtoehto) TAI
  • 4-6 rkl pestoa (vaihtoehto)
  • 4-8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua tai
  • pepperonia
  • 8-10 kpl miniluumutomaatteja TAI
  • 2-3 aurinkokuivattuja tomaatteja TAI
  • jalapenoja (vaihtoehto)
  • mozzarellajuustoa tai muuta juustoa
  • basilikaa

Valmistusohje

  • Halkaise sämpylärinkelit. Voitele leikkauspinta tapenadella, salsalla tai pestolla.
  • Laita täytteeksi ilmakuivattua kinkkua tai pepperonia, miniluumutomaattia, aurinkokuivattua tomaattia tai jalapenoa.
  • Laita päälle mozzarellajuustoa tai muuta juustoa ja halutessasi basilikaa.
  • Laita kansi päälle ja paahda voileipägrillissä tai 200 asteisessa uunissa, kunnes pinta saa hieman väriä.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä