Lakritsipannukakku

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Lakritsipannukakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kokeile miltä maistuu ihana lakritsipannukakku. Mikäli pidät täytelakuista, laita niitä joukkoon, silloin saat mukavia makuvivahteita.

Advertising information

Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit 2024

Oletko lakritsin ja salmiakin ystävä? Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit tulevat jälleen! 10-vuotis juhlavuottaan viettävä tapahtuma järjestetään 26-27.10 2024 Helsingin Wanhassa satamassa. Tarjolla on tietysti hyvä kattaus lakritsi- ja salmiakkituotteita, sekä mm. lakritsi- ja viinitasting sekä drinkkikoulu.

Osta lippusi ja katso lisätietoja täältä: lakritsifestivaalit.fi

Ainekset

9 annosta
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl rypsiöljyä
  • n. 2 dl lakritsi- tai salmiakkipaloja
Lisäksi:
  • lakritsi- tai salmiakkikastiketta
  • lakritsi- ja/tai salmiakkipaloja
  • lakritsijauhetta

Valmistusohje

  • Mittaa kulhoon maito.
  • Riko joukkoon kananmunat ja sekoita.
  • Lisää vehnäjauhot ja rypsiöljy ja sekoita tasaiseksi.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja ripottele joukkoon lakritsi- ja/tai salmiakkipaloja.
  • Kypsennä 225 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja jähmettynyt.
  • Valuta pinnalle lakritsi- tai salmiakkikastiketta ja lisää päälle lakritsi- tai salmiakkipaloja.
  • Ripottele pinnalle lakritsijauhetta.
  • Vinkki! Tarjoa seuraksi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä