Kantarelli-sämpylärinkelit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 2-3 dl kantarelleja
- 2 rkl voita
- 50 g naudan kylmäsavupaistia
- 200 g yrttituorejuustoa
- pala punaista paprikaa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta rosmariinia
- 2-3 Keski Samin Sämpylärinkeleitä, porkkana
Valmistusohje
- Hienonna kantarellit.
- Kuumenna voi pannulla ja kääntele kantarelleja hetki, kunnes pehmenevät, jäähdytä.
- Hienonna naudan kylmäsavupaisti työlaudalla.
- Laita yrttituorejuusto, kylmäsavupaisti ja jäähtyneet kantarellit kulhoon.
- Paloittele paprika hienoksi ja lisää joukkoon. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä ja lisää tuoretta rosmariinia.
- Sekoita ainekset keskenään sähkövatkaimella tai lusikalla. Tarkista maku.
- Halkaise sämpylärinkelit ja levitä pinnalle täyte.
- Tarjoa!