Nachopelti tonnikalasta

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Nachopelti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

30 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Makuja logo Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja kanssa.

Nachopelti on helppo viikonloppuherkku. Tämän valmistus onnistuu lapseltakin. Määrää voit pienentää tai suurentaa ruokailijamäärän mukaan. Tämä nachopelti on valmistettu tonnikalasta, mutta voit vaihtaa tonnikalan esimerkiksi jauhelihaan tai broileriin.

Advertising information

Video: Tonnikala-nachopelti

Ainekset

4 annosta
  • 400 g nachoja
  • 2 prk tonnikalapaloja, valutettuna
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ punainen paprika
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1-2 rkl tacomaustetta
  • 340/285 g makeita maissinjyviä
  • 1 prk salsakastiketta
Pinnalle:
  • 200-300 g cheddar-sulatejuustoa
  • 1 dl jalapenoviipaleita
Lisäksi:
  • ranskankermaa
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Laita nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Valuta tonnikalapalat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika.
  • Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää valutettu tonnikala ja tacomauste.
  • Kääntele hetki. Lisää valutetut maissinjyvät ja salsakastike. Kuumenna. Tarkista maku.
  • Kaada seos nachojen päälle ja lusikoi pinnalle cheddar-sulatejuustoa. Ripottele pinnalle jalapenoviipaleita.
  • Kuumenna 200-225 -asteessa noin 10-15 minuuttia. Odota kunnes juusto on sulanut.
  • Tarjoa seuraksi ranskankermaa ja hienonnettua tuoretta korianteria.
  • Nauti nachopelti heti!
Nachopelti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: