Savupallas-suupalat
- 20 min Työaika
- 2 h 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu
Savupallas-suupalat on maistuva pikkusuolainen ja sellaiset maistuvat monenlaisissa hetkissä. Ne valmistuvat nopeasti myös yllätysvieraille. Pidä kaapissasi mehevää juureen leivottua Maalahden Limppua ja tee täytteeksi herkullinen kalatäyte, lusikoi päälle ja tarjoa. Ota leivästä muotilla kuvioita joko niin että saat 1 tai 2 kuviota per leipäviipale. Ylimääräiset palat voit paahtaa pannulla tai uunissa ja käyttää vaikkapa salaattiin.
Advertising information
Video: Savupallas-suupalat
Ainekset
15-30 annosta
- 1 pkt Maalahden Limppu -leipäviipaleita
- 250 g aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa
- 150 g savupallasta
- 1 pieni punasipuli
- muutama varsi tilliä
Valmistusohje
- Ota leipäviipaleista muotilla kuviot ja nosta ne tarjoiluvadille.
- Laita tuorejuusto kulhoon ja hienonna joukkoon savupallas ja punasipuli.
- Hienonna joukkoon vielä tilliä.
- Sekoita ja lusikoi leipäviipaleille.
- Koristele tillillä.
- Tarjoa savupallas-suupalat vaikka juhlapöydässä.