Graavilohi neljällä tapaa

  • 30 min Työaika
  • 48 h 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Graavilohi neljällä tapaa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Graavilohi on tyylikäs tarjottava milloin tahansa. Voit tuunailla makumaailmaa eri tavoin. Tässä muutama helppo ja hauska vaihtoehto. Anna kalan maustua mielellään 1-2 vuorokautta ennen tarjoilua.

Advertising information

Video: Graavilohi neljällä tapaa

Ainekset

4-8 annosta
  • 1 iso lohifilee
  • karkeaa merisuolaa
Lisäksi:
  • 1-2 rkl vihreää pestoa
  • muutama varsi tilliä
  • 3-4 sitruunaviipaletta
  • 1 punajuuri viipaleina tai soseena
  • 1 passionhedelmä

Valmistusohje

  • Poista lohifileestä ruodot ruotopihdeillä tai sormin nyppimällä.
  • Ripottele pinnalle reilusti karkeaa merisuolaa, siten että sitä on kaikkialla kalan pinnalla.
  • Jaa filee neljään palaan ja hiero yhden palan pintaan pestoa.
  • Laita toiseen fileepalan päälle muutama tillinvarsi ja sitruunaviipaleita.
  • Viipaloi kolmannen palan päälle punajuuri ja purista neljännen palan päälle passionhedelmän siemenet.
  • Laita kala leivinpaperin tai voipaperin sisään ja laita halutessasi päälle pieni paino, kuten työlauta ja laita jääkaappiin 1-2 vuorokaudeksi.
  • Poista ylimääräiset ainekset kalan pinnalta paperilla pyyhkimällä ja leikkaa fileet ohuiksi viipaleiksi.
  • Tarjoa!
Graavilohi neljällä tapaa

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä