Graavilohi neljällä tapaa
- 30 min Työaika
- 48 h 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Graavilohi neljällä tapaa
Ainekset
4-8 annosta
- 1 iso lohifilee
- karkeaa merisuolaa
Lisäksi:
- 1-2 rkl vihreää pestoa
- muutama varsi tilliä
- 3-4 sitruunaviipaletta
- 1 punajuuri viipaleina tai soseena
- 1 passionhedelmä
Valmistusohje
- Poista lohifileestä ruodot ruotopihdeillä tai sormin nyppimällä.
- Ripottele pinnalle reilusti karkeaa merisuolaa, siten että sitä on kaikkialla kalan pinnalla.
- Jaa filee neljään palaan ja hiero yhden palan pintaan pestoa.
- Laita toiseen fileepalan päälle muutama tillinvarsi ja sitruunaviipaleita.
- Viipaloi kolmannen palan päälle punajuuri ja purista neljännen palan päälle passionhedelmän siemenet.
- Laita kala leivinpaperin tai voipaperin sisään ja laita halutessasi päälle pieni paino, kuten työlauta ja laita jääkaappiin 1-2 vuorokaudeksi.
- Poista ylimääräiset ainekset kalan pinnalta paperilla pyyhkimällä ja leikkaa fileet ohuiksi viipaleiksi.
- Tarjoa!