Kalasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kalasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Salaatit sopivat arkeen ja juhlaan! Kevään juhlapöytiin on kiva valmistaa salaatteja, sillä ne ovat ruokaisia, helppotekoisia ja helposti muunneltavissa. Maalahden Limppu on tyylikäs leipä ja sitä tarjoillaan useissa ravintoloissakin. Tämän kalasalaatin kala on säilykettä ja sen liemi imeytyy herkulliseksi mauksi leipäpaloihin. Valmista ihana kalasalaatti ja nauti!

Advertising information

Video: Kalasalaatti

Ainekset

4 annosta
  • 1 jääsalaatti
  • 25 g vuonankaalia
  • 100-200 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 100-200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • ½ kurkku
  • 4-5 retiisiä
  • 4-6 viipaletta Maalahden Limppua
  • 275/180 g säilykesärkeä tai muuta säilykekalaa mausteliemessä
  • ½ dl minttuhyytelöä
Koristeluun:
  • sitruunalohkoja

Valmistusohje

  • Revi jääsalaatti kulhoon ja sekoita joukkoon vuonankaali.
  • Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
  • Paloittele kurkku ja retiisit.
  • Leikkaa Maalahden Limppu leipäviipaleet kuutioiksi ja laita salaattiainesten päälle.
  • Kaada joukkoon kalasäilyke ja osa liemestä.
  • Anna liemen imeytyä leipäpaloihin.
  • Sekoita sitten ainekset kauniiksi salaatiksi ja laita joukkoon minttuhyytelöä nokareina.
  • Voit tarjota minttuhyytelöä myös sellaisenaan kalasalaatin seuraksi.
  • Vinkki! Voit keittää salaatin joukkoon myös kananmunia ja leikata ne lohkoiksi.
Kalasalaatti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä