Luumuhillo

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

242 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Syksyn luumut ja kriikunat soveltuvat runsaan sadon aikaan loistavasti hilloksi. Näillä hilloilla voit täyttää leivonnaiset, tarjota lettujen tai pannukakun seurana, nauttia juustojen kanssa tai herkutella vaikkapa paahdetun leivän kanssa.

Advertising information

Ainekset

1-3 purkkia annosta
  • 800 g tuoreita luumuja
  • tai tuoreita kriikunoita
  • 1 kanelitanko
  • ¾ dl vettä
  • 2 dl hillosokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1-3 lasipurkkia

Ohje

  • Poista luumuista tai kriikunoista kivet ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi.
  • Laita ne kasariin yhdessä kanelitangon ja veden kanssa.
  • Kiehauta.
  • Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri ja sekoita.
  • Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia välillä sekoitellen.
  • Poista kanelitanko.
  • Laita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin.
  • Säilytä viileässä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: