Luumuhillo
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
1-3 purkkia annosta
- 800 g tuoreita luumuja
- tai tuoreita kriikunoita
- 1 kanelitanko
- ¾ dl vettä
- 2 dl hillosokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1-3 lasipurkkia
Valmistusohje
- Poista luumuista tai kriikunoista kivet ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi.
- Laita ne kasariin yhdessä kanelitangon ja veden kanssa.
- Kiehauta.
- Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri ja sekoita.
- Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia välillä sekoitellen.
- Poista kanelitanko.
- Laita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin.
- Säilytä luumuhillo viileässä.
Sinua saattaa kiinnostaa...
Syksyn herkkuihin kuuluu ihanat luumut ja kriikunat. Niistä valmistat upean luumukeikauskakun, joka on paitsi herkullinen, myös erittäin helppo valmistaa.