Luumuhillo

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Luumuhillo
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

394 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Syksyn luumut soveltuvat runsaan sadon aikaan loistavasti hilloksi. Luumuhillo sopii erinomaisesti leivonnaisten täytteeksi, voit tarjota lettujen tai pannukakun seurana, nauttia juustojen kanssa tai herkutella vaikkapa paahdetun leivän kanssa.

Advertising information

Ainekset

1-3 purkkia annosta
  • 800 g tuoreita luumuja
  • tai tuoreita kriikunoita
  • 1 kanelitanko
  • ¾ dl vettä
  • 2 dl hillosokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1-3 lasipurkkia

Valmistusohje

  • Poista luumuista tai kriikunoista kivet ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi.
  • Laita ne kasariin yhdessä kanelitangon ja veden kanssa.
  • Kiehauta.
  • Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri ja sekoita.
  • Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia välillä sekoitellen.
  • Poista kanelitanko.
  • Laita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin.
  • Säilytä luumuhillo viileässä.
Luumukeikauskakku

Sinua saattaa kiinnostaa...

Syksyn herkkuihin kuuluu ihanat luumut ja kriikunat. Niistä valmistat upean luumukeikauskakun, joka on paitsi herkullinen, myös erittäin helppo valmistaa.

Luumukeikauskakku

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä