Puolukkahillo

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

20 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • puolukka
  • hillo-marmeladisokeri

Pakastemarjoista valmistat kätevästi hillon Dan Sukkerin hillo-marmeladisokerilla.
Aikaa hillon valmistukseen kuluu vain muutama minuutti.

Puolukkahillo

1 l puhdistettuja puolukoita
1/2 pkt Hillo-marmeladisokeria

Laita kattilaan puolukat ja hillo-marmeladisokeri, kuumenna ja keitä kaksi minuuttia sekoittaen.
Kuori pinnalle muodostuva vaahto huolellisesti.
Kaada hillo lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin.
Sulje tölkit ja säilytä viileässä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: