Puolukkahillo

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Puolukkahillo
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Perinteinen puolukkahillo kuuluu ruokapöytiin läpi vuoden. Erityisesti puolukkahillo sopii pinaattilettujen, lihapullien ja tietysti käristysten kanssa.

Advertising information

Ainekset

purkki annosta
  • 700 g puolukoita (puhdistettuja)
  • 120 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

  • Laita puolukat kattilaan.
  • Mittaa joukkoon hillo-marmeladisokeri.
  • Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
  • Kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.
  • Laita valmistunut puolukkahillo kuumennettuun lasipurkkiin.
  • Säilytä viileässä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä