Nopea Pad Thai

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

38 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Makuja logo Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Pad Thai, on Thaimaasta tuttu ruokalaji, jonka valmistat nopeasti työpäivän jälkeen. Se on mainio tarjottava myös rennoissa illanistujaisissa. Broilerin tilalla voit käyttää myös nyhtökauraa, härkistä, tofua, naudan- tai porsaanlihaa. Kasviksia voit valita ruokaan jääkaapin sisällön tai mieltymysten mukaan.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 180g riisinuudeleita
  • vettä
  • 2 rkl öljyä
  • 400-500 g broilerin fileesuikaleita tai
  • 400-500 g nyhtökauraa tai
  • 400-500 g härkistä tai
  • 400-500 g porsaan fileesuikaleita tai
  • 400-500 g naudanfileesuikaleita tai
  • 400-500 g tofua
  • ½ tl suolaa
  • 1 chilipaprika
  • 2 valkosipulinkynsiä
  • 1 porkkana
  • ½ kesäkurpitsa
  • 100 g siitakesieniä
  • 200 g Bellaverde & Fiorina (varsiparsakaali ja varsikukkakaali)
  • 2-3 rkl kalakastiketta
  • mustapippurirouhetta
  • kevätsipulia
  • tuoretta korianteria
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

  • Laita riisinuudelit kulhoon ja laske päälle vettä sen verran, että ne peittyvät. Anna liota hetki.
  • Valuta ja kaada päälle kiehuvaa vettä hetkeksi, kunnes riisinuudelit pehmenevät. Valuta.
  • Esikäsittele kasvikset. Hienonna chilipaprika ja kuoritut valkosipulinkynnet.
  • Kuori ja paloittele porkkana, kesäkurpitsa ja tarvittaessa siitakesienet.
  • Leikkaa varsiparsakaalista ja -kukkakaalista pieni pala kannasta.
  • Kuumenna öljy isolla wokkipannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta suolalla.
  • Lisää kaikki kasvikset ja kääntele hetki.
  • Lisää vielä valutetut riisinuudelit ja kääntele kovalla lämmöllä, kunnes kuumenevat.
  • Mausta ruoka kalakastikkeella ja mustapippurilla.
  • Ripottele pinnalle kevätsipulia, korianteria ja minttua.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: