Hunajabroileria uunissa

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Hunajabroileria uunissa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Makuja kanssa.

Hunajalla maustettu broileri on yksi myydyimmistä broilerituotteista. Miedon maun vuoksi se on myös lasten suosiossa. Hunajabroileria uunissa on kätevä arkiruoka. Valmista ruoka helposti työpäivän päätteeksi. Voit käyttää tuoreita tai pakastevihanneksia.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 500 g hunajamaustettua broilerin fileesuikaleita
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 200 g kasviksia suikaleina (esimerkiksi porkkanaa, lehtikaalia ja punakaalia)
  • 2 dl ruokakermaa TAI
  • 2 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
  • ripaus suolaa

Ohje

  • Ota hunajamarinoidut broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin nopeasti, jotta saat värin pintaan. Ei tarvitse kypsentää.
  • Laita esipaistetut fileet uunivuokaan.
  • Kuumenna rypsiöljyä pannulla ja lisää suikaloidut kasvikset.
  • Kääntele hetki kovalla lämmöllä, lisää sitten kerma ja ripaus suolaa. Kiehauta.
  • Laita ainekset uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes broilerinfileet ovat kypsiä.
  • Tarjoa hunajabroilerin seuraksi riisiä tai keitettyjä perunoita.
Hunajabroileria uunissa

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: