Uunikanaa ja kasviksia

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Uunikanaa ja kasviksia
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

178 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Kariniemen kanssa.

Uunissa valmistetut kanaruoat kiinnostavat, eikä ihme. Helppotekoiset arkiruoat toimivat mausta tinkimättä. Kuten uunikanaa ja kasviksia. Kariniemen on tuonut markkinoille ison rintafileestä leikatun murean fileesuikaleen, joka toimii mainiosti uuniruoissa. Herkullinen sitruunan ja rosmariinin liitto antaa perinteiselle kanalle hienostuneen maun. Lisäämällä suosikkikasviksiasi, saat omaan makuusi sopivan aterian helposti.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g Kariniemen Kananpojan Iso Fileesuikale Sitruuna-Rosmariinia
  • 400 g parsakaalia
  • ½ oranssi paprika
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • tai miniluumutomaatteja
  • 3 valkosipulinkynttä
  • tuoretta rosmariinia
  • 2 dl juustokermaa
Lisäksi
  • riisiä
  • tai lohkoperunoita

Ohje

  • Ota Kananpojan Isot Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Paloittele parsakaali ja paprika.
  • Puolita halutessasi kirsikka- tai miniluumutomaatit.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Laita ainekset kerroksittain uunivuokaan ja laita joukkoon tuoretta rosmariinia.
  • Kaada päälle juustokerma.
  • Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.
  • Tarjoa uunikanaa ja kasviksia riisin tai lohkoperunoiden kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: