Inkivääri-persikkakanaa uunissa

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Inkivääri-persikkakanaa uunissa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

42 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Inkivääri-persikkakanaa uunissa on resepti missä toteutuu helppous ja herkullisuus. Voit suurentaa ohjetta niin suureksi kuin tarvitset. Bonnen 100% hedelmä- ja marjasoseet löydät useimmiten kauppojen hillohyllyiltä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 500 g broilerinfileetä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 3 rkl oliiviöljyä TAI
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl fariinisokeria TAI
  • 1 rkl kookossokeria
  • 3-4 dl Bonne Persikkasosetta
  • 3-4 dl kuohukermaa TAI
  • 3-4 dl ruokakermaa
  • 1-2 rkl seesaminsiemeniä
Pinnalle:
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri.
  • Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileet molemmin puolin.
  • Lisää valkosipuli ja inkivääri. Mausta suolalla.
  • Lisää Bonne Persikkasose.
  • Lisää joukkoon soijakastike, fariini- tai kookossokeri ja kuohu- tai ruokakerma.
  • Anna kiehua välillä sekoitellen muutaman minuutin ajan.
  • Laita broilerinfileet ja kastike uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 15-20 minuuttia fileiden koosta riippuen.
  • Viimeistele ruoka tuoreella korianterilla.
  • Tarjoa seuraksi keitettyä riisiä.
  • Vinkki! Voit halutessasi kypsentää ruoan kokonaan myös pannulla. Tiputa loppuvaiheessa lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä