Inkivääri-persikkakanaa uunissa
- 15 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 500 g broilerinfileetä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 3 rkl oliiviöljyä TAI
- 3 rkl rypsiöljyä
- ½ tl suolaa
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl fariinisokeria TAI
- 1 rkl kookossokeria
- 3-4 dl Bonne Persikkasosetta
- 3-4 dl kuohukermaa TAI
- 3-4 dl ruokakermaa
- 1-2 rkl seesaminsiemeniä
Pinnalle:
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri.
- Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileet molemmin puolin.
- Lisää valkosipuli ja inkivääri. Mausta suolalla.
- Lisää Bonne Persikkasose.
- Lisää joukkoon soijakastike, fariini- tai kookossokeri ja kuohu- tai ruokakerma.
- Anna kiehua välillä sekoitellen muutaman minuutin ajan.
- Laita broilerinfileet ja kastike uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 15-20 minuuttia fileiden koosta riippuen.
- Viimeistele ruoka tuoreella korianterilla.
- Tarjoa seuraksi keitettyä riisiä.
- Vinkki! Voit halutessasi kypsentää ruoan kokonaan myös pannulla. Tiputa loppuvaiheessa lämpöä ja anna hautua kypsäksi.