1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua. Keskiarvo: 4,17/5)

Savuporopasteijat sopivat syksyn ja talven juhlahetkiin tai arjen herkutteluun. Myllyn Paras Lehtitaikinalevyt ovat nyt palmuöljyttömiä. Leivo suolaiset tai makeat herkut. Nämä sopivat vaikka illanistujaisiin tai pikkujouluaikaan.

Savuporopasteijat
5 kpl

1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, palmuöljytön
1 pieni sipuli
300 g valmista riisipuuroa
50 g poron kylmäsavupaistia
1 kananmuna
mustapippuria myllystä
1 dl juustoraastetta
2-3 rkl punaista pestoa

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista. Kuori ja hienonna sipuli ja sekoita se riisipuuron joukkoon. Hienonna poron kylmäsavupaisti ja sekoita joukkoon. Riko sekaan kananmuna ja mausta mustapippurilla. Sekoita vielä juustoraaste ja punainen pesto. Kaulitse kutakin lehtitaikinalevyä hieman leveämmäksi ja jaa seosta levyn keskelle pitkittäin. Käännä tiukahkolle rullalle siten, että sauma jää alaspäin. Voitele kananmunalla. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa lämpimänä.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Uusimpia Myllyn Paras reseptejä:



Tästä löydät kaikki MYLLYN PARAS reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.