1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 3,75/5)

Vegaaniset maapähkinävoi-banaanitortut maistuvat pikkujouluissa tai muuten vaan makean nälkään. Kukan malliin taitellut tortut voit täyttää myös muilla suosikkitäytteillä. Mikäli haluat valmistaa nämä tavallista ruokavaliota noudattavalle, voit voidella ne kananmunalla, mutta ne voi jättää hyvin myös voitelematta.

Vegaaniset maapähkinävoi-banaanitortut
10 kpl

1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevy, palmuöljytön
n. 1 dl maapähkinävoita
1 banaani viipaleina
(tomusokeria)

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista. Laita ne vieretysten työlaudalle ja leikkaa sitten kahteen osaan neliöiksi. Tee jokaiseen neliöön L-kirjaimen malliset kuviot jokaiseen kulmaan. Laita teelusikallinen maapähkinävoita torttulevyn keskelle ja päälle viipale banaania. Nosta L-kirjaimen kohdalta kulmat yhteen keskelle ja litistä. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Siivilöi pinnalle halutessasi tomusokeria.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.