Suppilovahveropiirakka

  • 30 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Suppilohveropiirakka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras

Suppilovahveropiirakka on ihana loppuvuoden piiras ja voit valmistaa sen tuoreista, pakastetuista tai säilötyistä sienistä. Valmista lasisessa piirasvuoassa tai vaikka valurautapannussa. Tämä piiras on valmistettu valurautapannussa, jonka halkaisija on noin 20-22 cm. Voit tarpeen mukaan suurentaa piiraan aineksia vastaamaan oman vuokasi kokoa.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2-3 kpl Myllyn Paras Lehtitaikinalevyä
  • 2 dl kuohukermaa TAI
  • 2 dl ruokakermaa (vaihtoehto)
  • 2 kananmunaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 100 g juustoraastetta
  • voita
  • 1 l suppilovahveroita
  • suolaa
  • 1 dl kuivattua sipulia
  • tuoretta timjamia

Valmistusohje

  • Ota Lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.
  • Painele tarvittava määrä lehtitaikinalevyjä vuoan pohjalle ja reunoille. Leikkaa ylimääräinen taikina pois.
  • Sekoita kuohukerma, kananmunat, suola, mustapippuri ja juustoraaste keskenään ja kaada seos vuokaan taikinan päälle.
  • Kuumenna nokare voita paistinpannulla ja lisää kuumalle pannulle suppilovahverot.
  • Kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes sienet pehmenevät. Lisää vielä ripaus suolaa ja kuivattua sipulia. Kääntele.
  • Kaada seos vuokaan ja levitä sieniä hieman täytteen joukkoon.
  • Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin puoli tuntia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Koristele halutessasi tuoreella timjamilla tai muilla yrteillä.
  • Tarjoa suppilohveropiirakka lämpimänä.
Suppilovahveropiirakka

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: