Hedelmäinen vaahtokarkkikääretorttu

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
hedelmainen vaahtokarkkikääretorttu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Nyt valmistetaan vaahtokarkkikääretorttu savoiardikekseistä. Löydät näitä hyvin varusteltujen kauppojen keksihyllyiltä myös gluteenittomana. Vaahtokarkkien tilalla voit käyttää myös marjoja ja hedelmiä. Varaa tortun siirtämiseen pitkä lasta. Täytteessä ja pinnalla on käytetty Bonnen uutta hedelmäsosetta, jossa samassa soseessa on sekä mangoa, ananasta että minttua. Sose on sataprosenttista hedelmää, eikä sisällä muita aineksia eikä lisättyä sokeria.

Advertising information

Video: Hedelmäinen vaahtokarkkikääretorttu

@hellapoliisi_virallinen Kaupallinen yhteistyö @Bonne Juomat Oy Savoiardikekseistä valmistat näppärän kääretortun ilman uunia! Kokeile täytteeseen ja pinnalle Bonnen uutta hedelmäsosetta, jossa on mangoa, ananasta ja minttua. Reseptin löydät #hellapoliisipistefi #bonne #bonnellinen #mango #ananas #minttu ♬ alkuperäinen ääni – Hellapoliisi®★IG: hellapoliisi

Ainekset

10 annosta
  • 200 g savoiardikeksejä
  • 2 dl maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 ½ dl kuohukermaa
  • 100 g mascarponejuustoa
  • 3 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1-2 dl Bonne 100 % Mango-ananas-minttu hedelmäsosetta
  • 2 dl minivaahtokarkkeja
Pinnalle:
  • 1-2 dl Bonne 100 % Mango-ananas-minttu hedelmäsosetta
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl sokeria
Koristeluun:
  • 1-2 dl minivaahtokarkkeja

Valmistusohje

  • Laita työpöydälle leivinpaperi ja levitä vieretysten maito-vaniljasokeriseoksessa käännellyt savoiardikeksit kahteen riviin kiinni toisiinsa.
  • Vaahdota kuohukerma ja sekoita joukkoon mascarponejuusto, sokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.
  • Levitä seos kostutetulle savoiardikeksilevylle.
  • Valuta pinnalle mango-ananas-minttu hedelmäsosetta ja ripottele keskelle pituussuunnassa minivaahtokarkkeja.
  • Käännä torttu rullaksi molemmilta reunoilta keskelle päin siten, että keksien päät koskettavat toisiaan.
  • Valuta pinnalle mango-ananas-minttu hedelmäsosetta.
  • Vaahdota kuohukerma ja mausta vaniljasokerilla ja sokerilla.
  • Pursota kerma tortun pinnalle keskelle saumakohtaan.
  • Koristele vaahtokarkkikääretorttu minivaahtokarkeilla ja tarjoa.
hedelmäinen vaahtokarkkikääretorttu

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä