Ohrainen feta-granaattiomenasalaatti

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 l vesi
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 ½ dl Myllyn Paras esikypsytetty rikottu ohrasuurimo
  • 2 rkl rypsiöljy
  • 1 limen mehu
  • 200 g fetajuusto
  • mustapippurirouhe
  • 1-2 dl granaattiomenanan siemeniä

Tämä salaatti on mainio tarjottava milloin tahansa. Ruokaisa salaatti on valmistettu vähistä raaka-aineista ja se maistuu ihastuttavalta tuoreen leivän kanssa tai ihan sellaisenaan. Kokeile!

Ohrainen feta-granaattiomenasalaatti
4 annosta

1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1 ½ dl Myllyn Paras esikypsytettyä rikottua ohrasuurimoa
2 rkl rypsiöljyä
yhden limen mehu
200 g fetajuustoa
mustapippuria myllystä
1-2 dl granaattiomenan siemeniä (tuore tai pakaste)

Mittaa vesi ja murennettu kasvisliemikuutio kattilaan ja kiehauta. Lisää joukkoon rikotut ohrasuurimot ja anna kiehua, kunnes neste haihtuu ja ohrasuurimot ovat kypsiä. Huuhtele ohrasuurimot lävikössä.
Laita joukkoon rypsiöljy ja purista sekaan limen mehu. Murusta fetajuusto ja sekoita joukkoon. Rouhi mausteeksi mustapippuria myllystä. Sekoita lopuksi varoen joukkoon tuoreet tai pakastetut granaattiomenan siemenet. Tarkista maku.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä