Lämmin lehtikaali-halloumisalaatti

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

23 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Lämmin lehtikaali-halloumisalaatti on herkullista sellaisenaan tai muun ruoan lisänä. Voit katsoa reseptivideon artikkelin lopusta.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 200 g lehtikaalia
  • 1-2 valkosipulia
  • 1 punasipuli
  • 3 veriappelsiinia
  • 2 rkl rypsiöljyä tai
  • 2 rkl avokadoöljyä
  • 150 g halloumi-juustoa
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • mustapippurirouhetta
  • perillaa tai
  • muu yrtti

Ohje

  • Huuhtele lehtikaalit ja kuivaa keittiöpyyhkeellä.
  • Poista kova lehtiruoti ja hienonna lehtikaali.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuori kaksi veriappelsiinia kalvottomiksi työlaudalla ja leikkaa kuutioiksi.
  • Purista yhden veriappelsiinin mehu.
  • Kuumenna rypsi- tai avokadoöljy pannulla.
  • Lisää hienonnettu lehtikaali ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää sipuli ja valkosipuli. Jatka paistamista hetki.
  • Lisää vielä veriappelsiinikuutiot ja veriappelsiinimehu. Kuumenna.
  • Laita ainekset tarjoiluvadille.
  • Paista viipaloitu halloumijuusto molemmin puolin kauniin väriseksi.
  • Nosta halloumijuusto salaatin päälle ja murusta pinnalle saksanpähkinöitä.
  • Koristele annos perillalla tai muulla yrtillä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: