Juustohampurilainen
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola
Juustoinen grilliburgeri maistuu taivaalliselta ja valmistuu helposti grillin lisäksi myös pannulla. Pihvin sijaan tässä hampurilaisessa on kotimaisen Herkkujuustolan upean näköinen ja herkullisen makuinen paneroitu TuhkaHeidi. Makua annokseen antaa lempeän maukas paholaisenhillo ja paprikamajoneesi. Nappaa TuhkaHeidi hyvin varustellun marketin juustohyllyltä.
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 1 kananmuna
- ¾ dl pankojauhoja
- ripaus suolaa
- ripaus chilihiutaleita
- 1 Herkkujuustola TuhkaHeidi Valkohomejuusto
- rypsiöljyä (paistamiseen)
- 2 hampurilaissämpylää
- 2 rkl paprikamajoneesia
- rucolaa
- 2-3 rkl paholaisen hilloa
- 1 tomaatti
Valmistusohje
- Riko kananmuna lautaselle ja laita toiselle pankojauhot, ripaus suolaa ja chilihiutaleita ja sekoita.
- Halkaise TuhkaHeidi kahdeksi puolikkaaksi kiekoksi ja kääntele ensin kananmunassa ja sitten pankojauhoissa.
- Paista juustokiekot molemmin puolin kuumassa parilapannussa öljyssä, kunnes juusto on kauniin värinen.
- Lämmitä hampurilainen grillissä tai pannulla ja laita pohjalle paprikamajoneesia, päälle rucolaa ja paistetut TuhkaHeidi -kiekot.
- Valuta päälle vielä Paholaisenhilloa ja asettele juuston päälle tomaattiviipaleet.
- Nosta päälle sämpylän kansi ja tarjoa juustohampurilainen heti!
