Juustohampurilainen

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Juustohampurilainen
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola

Juustoinen grilliburgeri maistuu taivaalliselta ja valmistuu helposti grillin lisäksi myös pannulla. Pihvin sijaan tässä hampurilaisessa on kotimaisen Herkkujuustolan upean näköinen ja herkullisen makuinen paneroitu TuhkaHeidi. Makua annokseen antaa lempeän maukas paholaisenhillo ja paprikamajoneesi. Nappaa TuhkaHeidi hyvin varustellun marketin juustohyllyltä.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 1 kananmuna
  • ¾ dl pankojauhoja
  • ripaus suolaa
  • ripaus chilihiutaleita
  • 1 Herkkujuustola TuhkaHeidi Valkohomejuusto
  • rypsiöljyä (paistamiseen)
  • 2 hampurilaissämpylää
  • 2 rkl paprikamajoneesia
  • rucolaa
  • 2-3 rkl paholaisen hilloa
  • 1 tomaatti

Valmistusohje

  • Riko kananmuna lautaselle ja laita toiselle pankojauhot, ripaus suolaa ja chilihiutaleita ja sekoita.
  • Halkaise TuhkaHeidi kahdeksi puolikkaaksi kiekoksi ja kääntele ensin kananmunassa ja sitten pankojauhoissa.
  • Paista juustokiekot molemmin puolin kuumassa parilapannussa öljyssä, kunnes juusto on kauniin värinen.
  • Lämmitä hampurilainen grillissä tai pannulla ja laita pohjalle paprikamajoneesia, päälle rucolaa ja paistetut TuhkaHeidi -kiekot.
  • Valuta päälle vielä Paholaisenhilloa ja asettele juuston päälle tomaattiviipaleet.
  • Nosta päälle sämpylän kansi ja tarjoa juustohampurilainen heti!
juustohampurilainen

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: