Juustoiset leipäpallot
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola
Juustoiset leipäpallot on helppo ja nopea valmistaa ja ne ovat loistavaa juhlapöydän tarjottavaa. Kuorruta erilaisilla tuoreilla tai kuivatuilla yrteillä ja mausteilla oman makusi mukaan. Juustona on käytetty Mouhijärvellä sijaitsevan Herkkujuustolan Mouhitaleria, jossa on upean voimakas maku. Kokeile tätä juustoa myös hienona raasteena esimerkiksi pastaruokien kanssa.
Tutustu Herkkujuustolaan lisää tästäAdvertising information
Ainekset
35 (kpl) annosta
- 5 isoa paahtoleipäviipaletta
- 200 g maustamatonta tai maustettua tuorejuustoa
- 180-200 g Herkkujuustola Mouhitaler -juustoa
- (kuivattuja mausteita tai yrttejä)
Kuorruttamiseen:
- chilihiutaleita
- Herkkujuustola Mouhitaler -juustoa
- hienonnettua persiljaa tai muuta yrttiä
Valmistusohje
- Laita leipäviipaleet tehosekoittimeen ja lisää joukkoon tuorejuusto ja Mouhitaler -juusto.
- Pyöräytä tasaiseksi massaksi ja tarkista maku.
- Lisää halutessasi joukkoon kuivattuja mausteita tai yrttejä.
- Kuorruta toivomallasi tavalla.
- Laita erilaisia mausteita tai hienonnettuja yrttejä ja hienoksi jauhettua Mouhitaler -juustoa lautaselle ja kääntele pallot näissä.
- Nosta vieretysten tarjoiluvadille.
- Säilytä juustoiset leipäpallot jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.