Ruokaisa juustotarjotin
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola
Juustot kuuluvat herkutteluun ja niitä nautitaankin usein erityisesti syksyn ja talven aikana niin perheen kuin ystävienkin kesken. Tämä upea ruokaisa juustotarjotin on ruokaisa ja voit laittaa aineksia esille sen mukaan, paljonko herkuttelijoita kokoontuu saman pöydän ääreen.
Advertising information
Juustopallot
Ainekset
4 annosta
- 200 g chilituorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa
- n. 100 g Herkkujuustola Aina -juustoa raasteena
- mustapippuria jauheena tai rouhittuna maun mukaan
Valmistusohje
- Aloita valmistamalla juustopallot.
- Laita chilituorejuusto tai muu maustettu tuorejuusto kulhoon.
- Raasta joukkoon Aina -juusto ja sekoita.
- Muotoile pieniksi palloiksi ja kääntele pallot mustapippurissa. Nosta jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.
Juustovartaat
Ainekset
4 annosta
- 1 pkt Herkkujuustola Mouhitaler
- muutama rengas tuoretta ananasta
- viinirypäleitä
- cantaloupe-melonia
Valmistusohje
- Valmista juustovartaat.
- Paloittele hedelmät sopivan kokoisiksi suupaloiksi.
- Leikkaa Mouhitaler paloksi.
- Pujota ainekset varrastikkuihin ja laita juustovartaat tarjoiluvadille.
Taateleita ja juustoa
Ainekset
4 annosta
- Herkkujuustola Väinö , pehmeä Camembert-juustoa
- pehmeitä kivettömiä taateleita
Valmistusohje
- Leikkaa Väinö Camembert -juusto paloiksi ja laita yhdessä pehmeiden kivettömien taateleiden kanssa tarjoiluvadille.
Juustoa ja kiivimarjoja
Ainekset
4 annosta
- 1 Herkkujuustola PunaHeidi
- 1 rasia kiivimarjoja
Valmistusohje
- Leikkaa PunaHeidi paloiksi ja laita ne yhdessä puolitettujen kiivimarjojen kanssa tarjoiluvadille.
Metsuri punahomejuustoa ja vaaleaa leipää
Ainekset
4 annosta
- 1 kiekko Herkkujuustola Metsuri punahomejuustoa
- 2 rkl kuusenkerkkäsiirappia TAI
- 2 rkl vaahterasiirappi (vaihtoehto)
- vaaleaa leipää
Lisäksi:
- Herkkujuustola TuhkaHeidi, mieto tuhkapintainen valkohomejuusto
- Herkkujuustola Vilho vahvaa kypsytettyä juustoa
- Herkkujuustola SavuHilma savujuustoa
- suolakeksejä
- juustotikkuja
Valmistusohje
- Laita Metsuri uunivuokaan ja kuumenna 200 asteessa uunissa kunnes juusto alkaa sulaa.
- Leikkaa keskelle viilto ja valuta päälle kuusenkerkkä- tai vaahterasiirappia. Tarjoa seuraksi vaaleaa leipää.
- Laita tarjolle myös upean näköistä TuhkaHeidi valkohomejuustoa, vahvaa Vilho kypsytettyä juustoa ja ota muotilla kuvioita SavuHilma -savujuustosta.
- Voit laittaa tarjolle myös suolakeksejä ja juustotikkuja.