Kanahodarit
- 15 min Työaika
- 2 h 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Herkkumaa
Kanahodarit sopivat erinomaisesti illanistujaisaikaan ja muuten vaan herkuteltavaksi. Voit helpottaa tekemistä valmistamalla coleslawn jo vaikka edellisenä päivänä jääkaappiin. Broilerinkoivet voit hankkia grillattuina, kypsentää koivet uunissa tai grillissä tai keittää vedessä kattilassa. Herkkumaan Mangoraja majoneesi on ihana kanaruokien maustaja. Kokeile myös maistuvaa Kimchi Kurkkusalaattia.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Punakaalicoleslaw
- 1 porkkana
- 200 g punakaalia
- 1 punasipuli
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- 1 rkl punaviinietikkaa
- ½ prk Herkkumaa Mangoraja majoneesia
Lisäksi:
- 6 hotdog-sämpylää
- 2 kypsää broilerinkoipea
- 6 rkl Herkkumaa Kimchi Kurkkusalaattia
- Aasian minttua tai korianteria
Valmistusohje
- Leikkaa kuorittu punasipuli ohuiksi renkaiksi.
- Sekoita ainekset kulhossa keskenään ja lisää joukkoon rakuunaa, punaviinietikkaa ja Mangoraja majoneesia.
- Sekoita ja tarkista maku.
- Lämmitä hotdogit kuumassa uunissa tai mikroaaltouunissa.
- Revi kypsistä broilerinkoivista liha ja jaa hodareihin coleslaw, broileripalat ja Kimchi Kurkkusalaatti.
- Laita päälle vielä Aasian minttua tai korianteria.
- Tarjoa kanahodarit heti!