Punajuuri-broileripasta

  • 10 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Punajuuri-broileripasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola

Punajuuri-broileripasta on helppotekoinen ja todella maukas pastaruoka arkeen. Käytä kuivattua tai tuorepastaa ja raasta joukkoon kotimaisen Herkkujuustolan uutta Aina -juustoa, joka on se parempi arkinen juusto.

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 1 ½ l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 250 g tuorepastaa
  • 350 g broilerinfileetä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • suolaa
Lisäksi:
  • 200 g kypsiä punajuuria
  • ¾ dl rypsiöljyä
  • ripaus suolaa
  • 50 g Herkkujuustola Aina lähijuustoa
Tarjolle:
  • Herkkujuustola Aina lähijuustoa
  • tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja tuorepasta. Keitä kolme minuuttia ja valuta.
  • Leikkaa broilerinfilee sillä välin suikaleiksi tai paloiksi.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet tai -palat kauttaaltaan, mausta suolalla.
  • Laita punajuuret tehosekoittimeen ja lisää joukkoon rypsiöljy, suolaa ja Aina lähijuustoa paloina tai raasteena. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi ja tarkista maku.
  • Sekoita punajuuritahna paistettujen broilerisuikaleiden joukkoon ja lisää vielä valutettu tuorepasta. Kuumenna kauttaaltaan käännellen ja lisää joukkoon tuoretta rosmariinia ja raastettua Aina lähijuustoa.
  • Nauti punajuuri-broileripasta!
Punajuuri-broileripasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä