Maissitortillapizzat
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö ResQ
Nyt kaapista löytyi ihanat tortillapizzan ainekset.
Hävikkiruokien valmistus on palkitsevaa, sillä näin syntyy aina luovasti mitä erilaisempia aterioita ja samalla tulee hyödynnettyä edellisiltä aterioilta jääneitä yksittäisiä aineksia, joille ei muuten olisi aina helposti käyttöä. Kun innostut taikomaan kaapin kätköistä löytyvistä aineksista, voit jättää kauppareissun väliin ja säästät samalla rahaa.
Muistatan myös ladata ResQ Club appin ja voit hyödyntää myös ravintoloissa ja kaupoissa syntyvää hävikkiä normaaleja hintoja huomattavasti edullisemmin.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 pehmeää maissitortillaa TAI
- 4 vehnätortillaa (vaihtoehto)
- 8 tl punaista pestoa TAI
- 3 dl tapenadea (vaihtoehto)
- 2 dl mozzarellajuustoraastetta tai muuta juustoraastetta
- 1 kypsä broilerinkoipi
- 2 valkosipulinkynttä
- 8-12 kirsikkatomaattia TAI
- 8-12 miniluumutomaattia (vaihtoehto)
Pinnalle:
- rucolanversoja TAI
- basilikaa (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Laita maissi- tai vehnätortillat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Levitä pinnalle punaista pestoa tai tapenadea.
- Ripottele päälle juustoraaste. Revi broilerinkoivesta liha paloiksi ja jaa tortillojen päälle.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja ripottele pinnalle.
- Leikkaa kirsikka- tai miniluumutomaatit viipaleiksi ja laita päälle.
- Kuumenna 225 asteessa, kunnes juusto sulaa.
- Koristele annokset rucolanversoilla tai tuoreella basilikalla.
