Juustoiset broileritaskut
- 5 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola
Juustoiset broileritaskut vievät sekä kielen että sydämen. Helppo ja aina yhtä herkullinen arkiruoka valmistuu käden käänteessä, nopeasti ja helposti. Tarvitset vain broilerinfileitä ja hyvää juustoa. Kotimaisen Herkkujuustolan AINA on arkeen ja juhlaan sopiva mukavan makuinen ja rakenteeltaan herkullinen juusto kaikenlaiseen käyttöön. Laita lihamureketaikinaan, paloittele salaattiin, käytä gratiineissa ja kuorruta pizza, mitä ikinä keksitkin! Tai ota siivu ja syö sellaisenaan. Näitä kannattaa kokeilla!
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 broilerinfileetä
- ripaus suolaa
- (chilijauhetta)
- 100 g Herkkujuustola AINA -juustoa
- 2-3 rkl rypsiöljyä
- 2-3 dl kuohukermaa TAI
- 2-3 dl ruokakermaa (vaihtoehto) TAI
- 2-3 dl kerman kaltaista kasvirasvasekoitetta (vaihtoehto)
- maun mukaan suolaa
- tuoretta rosmariinia tai muuta yrttiä
Valmistusohje
- Nuiji broilerinfileitä kelmun välissä ohuemmaksi ja laita sitten työlaudalle.
- Ripottele pinnalle suolaa ja halutessasi hieman chilijauhetta.
- Raasta AINA -juusto raastimella ja ripottele broilerinfileiden päälle. Käännä filee siten, että saat siitä taskun, jonka sisällä on juusto.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin, aluksi kovemmalla lämmöllä. Pudota sitten lämpöä ja anna niiden kypsyä rauhassa.
- Lisää kerma ja kääntele sitä fileiden välissä välillä.
- Ripottele joukkoon tuoreita hienonnettuja yrttejä ja suolaa.
- Tarjoa broileritaskut riisin kanssa!