Tacot

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Tacot
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

25 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola

Tacot ovat ihanaa viikonloppu- ja illanistujaisruokaa. Ne valmistuvat helposti ja nopeasti vähistä raaka-aineista ja voit käyttää niihin jauhelihaa, kanaa, kalaa tai kasviproteiineja, ihan kuinka haluat. Kotimaisen Herkkujuustolan SavuHilma on ihana juusto, joka antaa tacoille uuden upean maun. Kokeile! SavuHilma juustoa löydät hyvin varusteltujen markettien juustohyllyiltä ja Herkkujuustolan myymälästä Sastamalan Häijäästä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 400 g jauhelihaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½-1 punainen mieto chili
  • ½-1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • 2-3 tomaattia
  • 1-2 rkl tai maun mukaan tacomaustetta
Lisäksi:
  • 1 pkt rapeita tacokuoria
  • 1 pkt Herkkujuustola SavuHilma -juustoa

Valmistusohje

  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää pannulle jauheliha. Paista kauttaaltaan.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää jauhelihan joukkoon.
  • Hienonna punainen mieto chili.
  • Leikkaa paprika suikaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.
  • Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Paloittele tomaatit lohkoiksi.
  • Lisää chili, paprika, sipuli ja tomaatit pannulle ja sekoita hetki.
  • Mausta tacomausteella ja tarkista maku.
  • Tarjoa täyte rapeiden tacokuorten kanssa ja raasta pinnalle reilusti Savuhilma -juustoa.
  • Nauti tacot hyvässä seurassa!
Tacot

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä