Lämmin juustosalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola
Lämmin juustosalaatti kauden vihanneksista valmistuu helposti grillillä, pannulla tai vaikka uunissa. Lämpimän salaatin kruunaa kotimainen Herkkujuustolan PunaHeidi punahomejuusto, jonka voit käyttää lopuksi grillissä tai pannussa molemmin puolin, kunnes juusto on mukavan pehmeää sisältä. Tämän herkullisen salaatin kanssa voit tarjota tuoretta leipää.
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- 1 punainen paprika
- 4 tomaattia
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 4-8 pientä kypsää perunaa
- 1/3 ananasta
- 1-2 Herkkujuustola PunaHeidi punahomejuustoa
Lisäksi:
- rypsiöljyä TAI
- valkosipuliöljyä
- ripaus suolaa
- rucolaa
Valmistusohje
- Paloittele paprika ja tomaatit sopiviksi suupaloiksi.
- Paloittele kesäkurpitsa sopiviksi suupaloiksi.
- Puolita kypsät tomaatit ja paloittele ananas.
- Grillaa öljytyllä kuumalla grilliparilalla tai pannulla molemmin puolin.
- Mausta ripauksella suolaa.
- Laita kasvikset tarjoiluvadille.
- Grillaa PunaHeidi molemmin puolin ja nosta salaatin päälle.
- Koristele juustosalaatti rucolalla.