Maailman paras pannukakku

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Maailman paras pannukakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

316 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Maailman paras pannukakku on tässä!
Oletko tullut ajatelleeksi, miten monipuolinen herkku se on? Voit valmistaa samasta taikinasta myös suolaisen pannukakun omilla lempitäytteilläsi.
Tämä suolainen versio on mieto ja sopii vaikka kahvipöytään tai keittoruoan seuraksi.
Pannukakku ohje on tarkoitettu pellilliseen, mutta voit jakaa valmiin taikinan kahteen osaan ja valmistaa samalla sekä suolaista, että makeaa versiota.
Puolita silloin suolaisen pannukakun täyteainekset.

Katso pannukakku video TÄSTÄ

Advertising information

Ainekset

10 annosta
Perinteinen pannukakku:
  • 1 l maitoa
  • 4 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl sokeria (makeaan pannukakkuun)
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 100 g voita TAI
  • 100 g margariinia (vaihtoehto)
  • rypsiöljyä
Suolainen pannukakku TÄYTE:
  • 200 g mozzarellajuustoa raasteena
  • 250/500 g mozzarellajuustoa, valutettuna
  • 100 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 100 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • 200 g punaista pestoa TAI
  • 200 g vihreää pestoa (vaihtoehto)

Ohje

  • Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat.
  • Lisää suola, (makeaan pannukakkuun myös sokeri) ja vehnäjauhot. Sekoita.
  • Lisää lopuksi vielä sulatettu voi, margariini tai rypsiöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.
  • Anna mielellään turvota puoli tuntia.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
  • Mikäli valmistat suolaisen pannukakun, ripottele päälle juustoraaste, valutettu mozzarellajuusto revittynä, puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit ja pesto nokareina.
  • Paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 40 minuuttia tai kunnes se on hyytynyt ja kauniin värinen.
  • Nauti pannukakku tai pannukakut hyvässä seurassa!
Maailman paras pannukakku

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: