Perinteinen pannari

  • 5 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Perinteinen pannari
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1191 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Sain eräältä aktiiviselta lukijalta pyynnön, että esittelisin täällä niinkin tavallisen reseptin kuin pannari. Jostain syystä perinteinen pannari on täällä mainittu vähän kuin sivulauseessa. Tässä tulee sitten ihan perinteisen peruspannarin ohje. Tätä ohjetta voit tuunailla loputtomasti. Voit tehdä helposti myös suolaisen version, mutta ensi kerralla kokeillaan Ahvenanmaan pannukakkua.

Advertising information

Ainekset

16 annosta
Pannaritaikina:
  • 1 l maitoa
  • 4 kananmunaa
  • ripaus suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ruokaöljyä
  • tai 100 g voita
  • tai 100 g margariinia

Valmistusohje

  • Sekoita maidon joukkoon munat ja suola, sekä vehnäjauhot ja öljy/rasva.
  • Anna seokseen mielellään turvota puolisen tuntia jääkaapissa.
  • Kaada taikina voidellulle uunipellille, tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia, tai kunnes pannukakku näyttää kypsältä.
  • Tarjoa pannarin lisäksi hilloa ja halutessasi kermavaahtoa.
Maailman paras pannukakku

Saatat pitää myös...

Pannari taipuu moneen. Katso miten saat samasta taikinasta helposti sekä suolaisen että makean pannarin.

Maailman paras pannukakku

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: