Kantarelli-pekonipasta
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 175 g pekonia
- 1 sipuli
- ½ l kantarelleja
- 100 g sulatejuustoa
- 2 dl kermaa
- mustapippuria myllystä
- 1 ½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 6-8 kerää tagliatelle -pastaa
- tuoretta persiljaa, oreganoa tai muuta yrttiä
Valmistusohje
- Paloittele pekoni ja hienonna sipuli.
- Putsaa kantarelleista multa ja paloittele sieniä tarvittaessa.
- Laita pekoniviipaleet kylmälle pannulle ja laita liesi päälle.
- Kun pekonit alkavat kypsyä, lisää hienonnettu sipuli ja paloitellut kantarellit.
- Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes sienet kutistuvat.
- Lisää sulatejuusto ja kerma.
- Kiehauta.
- Rouhi joukkoon mustapippuria.
- Keitä tagliatelle -pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Valuta.
- Sekoita kantarellikastike pastan joukkoon tai tarjoa erikseen.
- Ripottele valmiin kantarelli-pekonipastan pinnalle tuoreita yrttejä.