Tulinen chorizomakkarapata
- 15 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 2 sipulia
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chilipaprika
- 400 g chorizomakkaraa
- 1 kesäkurpitsa
- 1 paprika
- 3 rkl rypsiöljyä
- 800 g tomaattimurskaa
- 250 g salsakastiketta
- 2 laakerinlehteä
- mustapippuria myllystä
- 700 g Nevalan peruna Soppaperunaa, kuutioitu
- n. ½ l vettä
- suolaa
Valmistusohje
- Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja punainen chilipaprika.
- Leikkaa chorizomakkarat pieniksi kuutioiksi.
- Leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi ja suikaloi paprika.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää sipulit, valkosipulit ja makkarakuutiot. Kääntele hetki ja lisää kesäkurpitsa ja paprika.
- Kääntele muutaman minuutin ajan.
- Lisää tomaattimurska, salsakastike, laakerinlehdet ja mustapippuria myllystä. Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia.
- Lisää perunakuutiot ja vesi ja sekoita varoen.
- Kuumenna. Lisää tarvittaessa vettä.
- Tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa suolaa.
- Koristele ruoka tuoreella timjamilla tai muilla yrteillä.