Tulinen chorizomakkarapata

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

29 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2 sipuli
  • 4 valkosipulinkynsi
  • 1 punainen chilipaprika
  • 400 g chorizomakkara
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 paprika
  • 3 rkl rypsiöljy
  • 800 g tomaattimurska
  • 250 g salsakastike
  • 2 laakerinlehti
  • mustapippurirouhe
  • 700 g Nevalan Soppaperuna
  • ½ l vesi
  • suola

Tulinen chorizomakkarapata on ihanan lämmittävä ruoka pimeneviin syysiltoihin. Tämä ruoka on loistava tarjottava myös illanistujaisissa tuoreen leivän kanssa. Nevalan perunan valmiit perunakuutiot tekevät ruoanlaitosta myös helppoa ja nopeaa.

Tulinen chorizomakkarapata
4-6 annosta

2 isoa sipulia
4 valkosipulinkynttä
1 punainen chilipaprika
400 g chorizomakkaraa
1 pieni kesäkurpitsa
1 paprika
3 rkl rypsiöljyä
800 g tomaattimurskaa
250 g salsakastiketta
2 laakerinlehteä
mustapippuria myllystä
700 g Nevalan peruna Soppaperunaa (kuutioitu)
½ l vettä
(suolaa)
(vettä tarvittaessa)

Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja punainen chilipaprika.
Leikkaa chorizomakkarat pieniksi kuutioiksi.
Leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi ja suikaloi paprika.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää sipulit, valkosipulit ja makkarakuutiot. Kääntele hetki ja lisää kesäkurpitsa ja paprika.
Kääntele muutaman minuutin ajan.

Lisää tomaattimurska, salsakastike, laakerinlehdet ja mustapippuria myllystä. Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia.
Lisää perunakuutiot ja vesi ja sekoita varoen.
Kuumenna. Lisää tarvittaessa vettä.
Tarkista maku.
Lisää tarvittaessa suolaa.
Koristele ruoka tuoreella timjamilla tai muilla yrteillä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: