Tulinen chorizomakkarapata

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

47 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Nevalan Peruna

Tulinen chorizomakkarapata on ihanan lämmittävä ruoka pimeneviin syysiltoihin. Tämä ruoka on loistava tarjottava myös illanistujaisissa tuoreen leivän kanssa. Nevalan perunan valmiit perunakuutiot tekevät ruoanlaitosta myös helppoa ja nopeaa.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2 sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chilipaprika
  • 400 g chorizomakkaraa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 paprika
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 800 g tomaattimurskaa
  • 250 g salsakastiketta
  • 2 laakerinlehteä
  • mustapippuria myllystä
  • 700 g Nevalan peruna Soppaperunaa, kuutioitu
  • n. ½ l vettä
  • suolaa

Valmistusohje

  • Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja punainen chilipaprika.
  • Leikkaa chorizomakkarat pieniksi kuutioiksi.
  • Leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi ja suikaloi paprika.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää sipulit, valkosipulit ja makkarakuutiot. Kääntele hetki ja lisää kesäkurpitsa ja paprika.
  • Kääntele muutaman minuutin ajan.
  • Lisää tomaattimurska, salsakastike, laakerinlehdet ja mustapippuria myllystä. Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia.
  • Lisää perunakuutiot ja vesi ja sekoita varoen.
  • Kuumenna. Lisää tarvittaessa vettä.
  • Tarkista maku.
  • Lisää tarvittaessa suolaa.
  • Koristele ruoka tuoreella timjamilla tai muilla yrteillä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä