Chorizomakkaraa, sinappimuusia ja ratatouillea

  • 5 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 4-6 chorizomakkara
  • 600 g Nevalan Parhaat Perunamuusi
  • 2 rkl dijon sinappi
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 2 sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1 kesäkurpitsa
  • 5 tomaatti
  • 1 munakoiso
  • 2 rkl rypsiöljy
  • mustapippurirouhe
  • suola
  • kuivattu rakuuna
  • (vaihtoehto) kuivattu timjami
  • (vaihtoehto) tuore rakuuna
  • (vaihtoehto) tuore timjami

Tämä maistuva annos sopii vaikka illanistujaistarjottavaksi. Helppoa ja taatusti maistuvaa. Kokeile!
Nevalan parhaat perunaherkut löydät hyvin varusteltujen kauppojen eineshyllyiltä ja jos et löydä, pyydä tilaamaan. Tuoteperheeseen kuuluu monenlaisia arkea helpottavia tuotteita, joiden maku on upean kermainen ja tuotteet soveltuvat myös keliaakikoille ja laktoositonta ruokavaliota noudattaville.

Chorizomakkaraa, sinappimuusia ja ratatouillea
2-3 annosta

4-6 chorizomakkaraa
600 g Nevalan parhaat perunaherkut, valmis perunamuusi
2 rkl mietoa, karkeaa Dijon-sinappia
2 valkosipulinkynttä
2 sipulia
1 punainen paprika
1 kesäkurpitsa
5 tomaattia
(1 pieni munakoiso)
2 rkl rypsiöljyä
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
kuivattua tai tuoretta rakuunaa tai timjamia

Ota chorizomakkarat huoneenlämpöön odottamaan paistamista.
Laita valmis perunamuusi kattilaan yhdessä Dijon-sinapin kanssa. Sekoita ja kuumenna.
Valmista ratatouille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi. Paloittele paprika ja kesäkurpitsa reiluiksi suupaloiksi. Lohko tomaatit ja paloittele munakoiso mikäli käytät munakoisoa.
Kuumenna rypsiöljy ja paista kasviksia hetki kovalla lämmöllä. Mausta rouhitulla mustapippurilla, suolalla, rakuunalla tai timjamilla. Tarkista maku.
Paista chorizomakkarat käännellen ja tarkista että muusi on vielä kuumaa.
Kokoa annokset lautaselle ja tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: