Välimeren feta-perunasalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 700 g Nevalan Kypsät Perunaherkut Pariisinperuna
- 200 g fetajuusto
- 200 g miniluumutomaatti
- 1 ruukku tuore basilika
- 50 g aurinkokuivattu tomaattisuikale
- 1 ½ l vesi
- 1 nippu tankoparsa
- suola
Tapenade:
- 100 g kivetön oliivi
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ dl oliiviöljy
- mustapippurirouhe
Nevalan perunan kypsät perunatuotteet ovat mainioita! Ne helpottavat arjessa ja juhlahetkissä, sillä ne ovat käyttövalmiita sellaisenaan. Kun lisäät joukkoon muutaman herkullisen aineksen, saat maistuvan ja näyttävän salaatin vähällä vaivalla.
Välimeren feta-perunasalaatti
4-6 annosta
700 g Nevalan Peruna Pariisinperunoita
200 g fetajuustoa
200 g miniluumutomaatteja
1 ruukku tuoretta basilikaa
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
1 ½ l vettä + 1 nippu tankoparsaa + ripaus suolaa
Tapenade:
100 g kivettömiä mustia oliiveja
1 valkosipulinkynsi
½ dl oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
Laita pariisinperunat kulhoon ja murusta joukkoon fetajuusto. Puolita miniluumutomaatit, hienonna basilika ja lisää muiden ainesten joukkoon.
Kiehauta vesi ja lisää tankoparsa ja ripaus suolaa. Keitä muutama minuutti ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä. Lisää salaattikulhoon.
Valmista kastike.
Valuta oliivit ja laita tehosekoittimeen tai leikkuriin kuoritun valkosipulinkynnen kanssa. Lisää oliiviöljy ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Jauha tasaiseksi tahnaksi. Sekoita tapenade salaattiainesten joukkoon. Tarkista maku.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.