Gluteeniton nakki-pastavuoka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

27 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Semper logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • vesi
  • suola
  • Semper pappardelle gluteeniton pasta
  • öljy
  • HK pikkuprinssi nakki
  • sipuli
  • valkosipulinkynsi
  • vihreä papu
  • kirsikkatomaatti
  • ruokakerma
  • kolmen juuston kerma
  • ruohosipuli
  • mustapippuri
  • Pasta Rossa mausteseos
  • juustoraaste

Tämän helpon arkiruoan voit valmistaa myös muusta pastasta. Tässä ohjeessa on kuitenkin käytetty Semperin gluteenitonta pastaa. Ohje on kokonaisuudessaan gluteeniton. Huomioi, että kyseinen pasta sisältää kananmunaa.

Gluteeniton nakki-pastavuoka

vettä
suolaa
250 g Semper pappardelle gluteenitonta pastaa

2 rkl öljyä
500 g HK Pikkuprinssi nakkeja
2 isohkoa sipulia ohuina lohkoina
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
100 g vihreitä papuja
100 g kirsikkatomaatteja
2 dl ruokakermaa
2 1/2 dl ruokakermaa kolme juustoa
1 ruukku ruohosipulia
mustapippuria
Pasta Rossa mausteseosta (Santa Maria)
150-200 g juustoraastetta

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta.

Kuumenna öljy pannussa ja paista nakit kauttaaltaan.
Lisää sipulilohkot, valkosipulinkynnet, pavut ja kirsikkatomaatit. Kääntele hetki.
Kaada joukkoon kermat, silppua ruohosipuli ja mausta vielä mustapippurilla ja pasta rossa mausteoksella.
Sekoita joukkoon valutettu pasta, kaada seos uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste.
Kuumenna 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Tarjoa heti raikkaan salaatin tai raasteen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä