Puolukka-ricottapiiras

  • 15 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
Pohja:
  • 100 g voi
  • (vaihtoehto) margariini
  • 2 dl sokeri
  • 1 kananmuna
  • 2½ dl vehnäjauho
  • 1 tl leivinjauhe
  • ½ dl maito
Täyte:
  • 250 g Galbani Ricotta -juusto
  • 2 kananmuna
  • ¾ - 1 dl sokeri
  • 2 tl vaniljasokeri
  • 3 dl puolukka

Puolukka-ricottapiiras on ihastuttava syysleivonnainen.
Kirpakka puolukka taittuu miedon ricotta-tuorejuuston joukossa täydellisen
herkulliseksi makupariksi.
Kokeile ja ihastu!

Puolukka-ricottapiiras
8 annosta

Pohja:
100 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
1 kananmuna
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa

Täyte:
250 g Galbani Ricotta-juustoa
2 kananmunaa
¾ – 1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 dl puolukoita

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Riko joukkoon muna ja vatkaa.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi yhdessä maidon kanssa.
Levitä taikina halkaisijaltaan 26 cm piirasvuoan pohjalle, joka on vuorattu leivinpaperilla.
Sekoita Ricotta-juusto, munat, sokeri ja vaniljasokeri keskenään ja kaada taikinan päälle. Ripottele pinnalle puolukat.

Paista piirasta 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.
Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä